Pošljite povpraševanje >

O nas

Podjetje Vekoterm je družinsko podjetje z več kot 20-letno tradicijo. Znanje se je preneslo tudi na mlajše generacije in tako skupaj zagotavljamo kakovostne storitve elektroinštalacij in strojnih inštalacij, projektiranja, gradbenega inženiringa ter vzdrževanja.

V času delovanja smo vedno vlagali v nadgrajevanje lastnega znanja ter posodabljanje vseh procesov dela. Pridobljene imamo ustrezne certifikate in delo opravljamo s sodobno opremo, ki zagotavlja natančno in hitro izvedbo naročenega.

Na prvo mesto vedno postavljamo potrebe naših strank, zato smo pri delu fleksibilni in upoštevamo vse dogovore. Pred začetkom projekta pripravimo terminski načrt, ki se ga dosledno držimo ter vam zagotovimo hitro in kakovostno izvedbo. Ponosni smo, da se dober glas širi in da nam poleg številnih manjših naročnikov zaupajo tudi velika slovenska podjetja, ki so prepoznala našo zanesljivost in strokovnost.

Naše podjetje ima zastopništvo podjetja CWG - clean water group, katero se ukvarja z filtracijo, dezinfekcijo, mehčanjem vode.

Zakaj izbrati Vekoterm?

  • Kvalitetne celostne rešitve,
  • Strokovno podkovana in izurjena ekipa,
  • Kratki roki izvedbe,
  • Upoštevanje dogovorjenih rokov,
  • Vse na enem mestu.