Energija iz narave

Kako fantastično bi bilo, če bi lahko kadar koli uporabili sončno ali vetrno energijo, ki ste jo proizvedli sami. Ali pa prodali energijo, ki je niste porabili. Zgolj s pritiskom na gumb.

 

Zahvaljujoč posebnim akumulatorjem Lead Crystal® sedaj lahko hitro in varno shranjujete sončno, vetrno ali omrežno energijo. Shranjeno energijo lahko uporabljate dan in noč za napajanje vseh električnih naprav v vaši hiši, kot so televizor, kavni avtomat, pomivalni stroj, prenosni računalnik in osvetljava. Na ta način boste manj odvisni od električnega omrežja, občutno zmanjšali stroške električne energije in pripomogli k bolj zelenemu planetu.

Svetlejša prihodnost

Hybrid – Paleta majhnih sistemov vse-v-enem za shranjevanje in distribucijo električne energije za industrijo za prosti čas, domove in majhna do srednje velika podjetja. Zahvaljujoč inovativnim hibridnim razsmernikom in patentirani Lead Crystal® akumulatorski tehnologiji lahko sedaj sami določite, kdaj in koliko lastno proizvedene sončne ali vetrne energije boste shranili in kdaj jo boste uporabili. Izbirate lahko med sistemom, ki je povezan z električnim omrežjem in ima rezervno napajanje, sistemom, ki je popolnoma neodvisen od omrežja, sistemom, ki omogoča odklop nekaterih porabnikov, stabilizacijo omrežja ali zaščito pred izpadom električnega toka v primeru nastavitve UPS (neprekinjeno napajanje) ali pa med kombinacijo teh funkcij, odvisno od tega, na kakšen način boste uporabili električno energijo.