Betta Batteries

Betta Batteries je eno vodilnih podjetij na trgu na področju energetskih rešitev. Proizvajamo in tržimo akumulatorje Lead Crystal®, ki predstavljajo boljšo alternativo akumulatorjem z žvepleno kislino, gelom in izjemno vpojno kopreno. Sedaj lahko izbirate!

AKUMULATORJI LEAD CRYSTAL SPREMINJAJO PRIHODNOST

Visoko zmogljivi

Robustni, odporni in visoko zmogljivi. Akumulatorje Lead Crystal® lahko izpraznite globlje in jih izpostavite pogostejšim ciklom polnjenja in praznjenja (tudi pri ekstremnih temperaturah). Imajo daljšo življenjsko dobo kot akumulatorji z žvepleno kislino, gelom in izjemno vpojno kopreno. Akumulatorjem Lead Crystal® se vsakič znova povrne polna kapaciteta.
» Preberite več o zmogljivosti akumulatorjev.

Vsebujejo edinstveno tehnologijo

Edinstvena mikroporozna, izjemno vpojna koprena, plošče iz zlitine svinec-kalcij-selen visoke čistosti, varna SiO2 elektrolitna raztopina, ki se med polnjenjem/praznjenjem strdi v bel kristalinski prah.
» Preberite več o tehnologiji Lead Crystal.

Ekološki in varni

Manj kisline, nič kadmija in nič antimona. Do 99 % akumulatorja Lead Crystal® lahko recikliramo (poskušamo doseči 100 %). Uvrščeni so v kategorijo blaga, ki ni nevarno za uporabo v zračnem, pomorskem in kopenskem prometu.
» Preberite več o trajnostnosti izdelkov Lead Crystal

Vsestranska uporaba

Akumulatorji Lead Crystal® se uporabljajo v vseh industrijskih panogah, ki uporabljajo konvencionalne akumulatorje na svinčeni osnovi, kot so akumulatorji z žvepleno kislino, gelom in izjemno vpojno kopreno. Nekatere od teh panog so: telekomunikacije, sistemi neprekinjenega napajanja (UPS), petrokemična in pomorska industrija, obramba, energija iz obnovljivih virov, zdravstveno varstvo, proizvodnja, transport in električni pogon (invalidski vozički, golf vozički).
» Preberite več o področjih uporabe izdelkov Lead Crystal.